Straatwerk

Het specialisme op het gebied van straatwerk zit in het straten onder de hamer, een techniek die niet elke stratenmaker zomaar beheerst.

Onze werkzaamheden bestaan uit het bestraten van rijwegen, voetpaden, terrassen, parkeerplaatsen, schoolpleinen etc. Van 10m2 tot 10000m2.

Tevens kunnen wij machinaal straten. De ontwikkelingen staan namelijk niet stil, en dat is maar goed ook! Waar vroeger zandbanen handmatig geprofileerd en bestraat werden, wordt er nu zoveel mogelijk uitgevoerd met behulp van een machine. Wij hebben tevens de mogelijkheid om tegels en betonbanden met een vacuüm-unit te plaatsen. Ook leggen wij straatwerk op betonnen ondergronden doormiddel van tegeldragers of tegels verlijmd in een vers mortelbed.

Grondwerk

Voor een vakkundige uitvoering van grondverzetwerkzaamheden is het belangrijk dat op elk project de juist machines en de juiste mensen worden ingezet. Door een verscheidenheid aan machines en vakkundige medewerkers kunnen wij elk project klaren. Voor het ontgraven van een aanbouw, bouwput of voorbereidend grondwerk voor straatwerkzaamheden, draaien wij ons hand niet voor om! Dankzij een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen kunnen wij snel inspelen op specifieke wensen van de klant.

Sloopwerk

Slopen is een vak!

Sloopwerkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel van ieder bouwproject, groot of klein. Als opdrachtgever wil je zo snel mogelijk aan de slag kunnen in een bezemschone ruimte.

Sloopwerkzaamheden bestaande uit slopen van woonhuizen, bedrijfshallen, kantoren e.d. zijn veel voorkomende werkzaamheden. Daarnaast worden ook sloopwerkzaamheden t.b.v. renovaties of verbouwingen verricht, zoals het slopen van plafonds, muren, vloerafwerkingen, dekvloeren, badkamers, keukens etc.

Al deze werkzaamheden worden op vakkundige wijze uitgevoerd door ons team.

CT-Sloop-, Grond-, en Straatwerken B.V. heeft aandacht voor het milieu, bij iedere sloop wordt dan ook veel aandacht besteed aan het scheiden van afval zoals, puin, hout, glas, bouw en sloop en groenafval. Ons machinepark bestaat uit diverse kranen van 1t tot 3,5ton, met de daarbij behorende sloophamers en sorteerknijpers. Shovels variërend van 2t tot 5ton voorzien van hulpstukken zoals; puinbak, palletvork, pelikaanbak of tegelriek. Het transport voeren wij uit in eigen beheer. Op deze wijze is de klant verzekerd van een optimale logistieke dienstverlening en komt het juiste materieel op het juiste project.

Boor- en zaagwerk

Van een standaard betonboring tot het zorgvuldig inzagen van een trapsparing waarvan de afmetingen zeer nauw luistert. Wij beschikken niet alleen over de juiste apparatuur, ook hebben onze vakspecialisten de juiste kennis en ervaring in huis om elke specifieke uitdaging effectief aan te pakken.  Met onze diamantzagen kunnen wij deur- en raamsparingen, trap- en liftsparingen zagen.

Tevens alle overige zaagwerkzaamheden in asfalt, gibo, kalkzandsteen of beton.

Voor het verwerken van alle soorten leidingen in vloer, wand of plafond frezen wij onder andere in beton, steen, kalkzandsteen, gibo en cementdekvloeren. Maar ook het boren van dozen voor het plaatsen van wcd’s behoord tot de mogelijkheden.

Wij zijn, indien nodig, zelfvoorzienend in water en stroom.

Wij boren o.a. voor doorvoeren van kabels en leidingen in funderingen, maar ook door de gevel voor het doorvoeren van b.v. een afzuigkap, airco of ventilatiesysteem.

Geen klus is te klein!

Specialismes